Massage- & träningsanläggning i Göteborg

Hej alla mina fina läsare. Hoppas ni mår bra, på insida och utsida! På tal om att må bra så tänkte jag att jag nu skulle tipsa er om ett företag som heter Mazzage Och Friskvård, som verkligen får en att må bra i både kropp och själ!

Mazzage Och Friskvård är ett företag som sysslar med allt ifrån allt möjligt inom massage, allt vad rör ytlig kroppsbehandling – exempelvis kroppsskrubb, inpackningar och ansiktsmask till personlig träning, gruppträning – Zumba och Core!

Låter inte detta grymt? Jo, och det är grymt! Detta är ett företag som ligger i Göteborg som har all fokus på människans och kroppens hälsa och rörlighet! Vad är viktigare i livet egentligen, om inte att ta hand om sig själv och sin egen kropp? Allt detta kan du alltså få hjälp med av den fantastiska person vid namn Miguel Astudillo Z som driver företaget och dessutom utöver det är certifierad massage- och friskvårdsterapeut som kan allt vad rör triggerpunktsbehandling, gravidmassage, barnmassage, reducering av tinitus, kontroll av migrän, kroppsbalans och massage på djupet. Rekommenderar verkligen detta företag om ni är mån om er hälsa, och är nyfikna på att utvecklas!

Du gillar kanske också...