Hjälp med ett dödsbo i Tomelilla

Hej och välkommen. Idag har inlägget kanske en lite dystrare ton än vanligt, eftersom jag det senaste har behövt anlita en konsult som har hjälpt mig och min familj att ta hand om ett dödsbo i Tomelilla. Företaget, som heter Allt i Allo Österlenkonsult AB, hjälper människor som har dödsbon att ta hand om i Simrishamn, Sjöbo, Tomelilla och Ystad med omnejd, och de är verkligen otroligt duktiga på sitt arbete.

Jag kan inte säga något annat än att jag är otroligt nöjd med allt arbete som de har gjort, och de har verkligen underlättat hela denna process så otroligt mycket. Deras mål är att göra hela processen så lätt som möjligt för alla kunder, och detta görs bland annat genom att alla praktiska problem som skulle kunna uppstå vid en dödsbotömning tas omhand av dem så att du som kund inte behöver tänka på det när du är mitt uppe i allt annat som händer. Det viktigaste för dem är alltså att du som kund blir nöjd och att arbetet blir utfört på bästa möjliga sätt, så att du kan slappna av. Jag har upplevt detta företag på just det sättet, för allt kontakt med dem har varit trevlig och respektfull, och vi som anhöriga har fått vara mycket involverade i processen som kommer av att tömma ett dödsbo i Tomelilla. Förhoppningsvis behöver ni inte ta kontakt med företag likt detta många gånger, men när ni behöver det så hoppas jag att det är detta företag som ni kommer att tänka på nästa gång ni behöver det.