Skapa glädje i ditt liv med Glädjelyckan

Hej mina kära läsare! Hoppas ni mår bra? På tal om att må bra så tänkte jag tipsa om ett företag som heter GlädjeLyckan som jag faktiskt fått väldigt mycket hjälp till ett bättre mående av. Det de har hjälpt mig med och det som de hjälper till med är att få folk till ett bättre psykiskt mående helt enkelt! Jag tror att vi alla någon gång mer eller mindre känt oss orkeslösa, stött på olika sorters konflikter i livet, samt upplevt obehagliga situationer och komplikationer var gäller förhållanden till släkt, vänner och partner.

Det som de då hjälper till med på detta företag är att de håller föreläsningar, kurser, taktil massager, andningsträning samt kraniosakral behandling för personer som känner man vill göra detta. Kraniosakral behandling är alltså en andningsträning som hjälper en att bli av med stress, värk och bekymmer från olika sorters trauman. Det hjälper även till att lätta på och bli av med olika sorters värk i kroppen, som till exempel värk i rygg, höft, axlar och svanskota.

Man kan boka behandling och hitta kontaktuppgifter på deras hemsida som är www.gladjelyckan.se, och där kan man även läsa en personlig text om företagets egna upplevelser och visioner om hur man tar sig till ett bättre liv.

Detta är helt klart värt att få hjälp med! Att må bra är det allra viktigaste i livet, så prova detta om ni känner att ni inte mår så bra, eller kanske känner någon som inte mår så bra. Det är en värdefull insats!